Spring naar inhoud


Thomas Atwood


 • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Thomas Atwood

Thomas Atwood

  Ein Zwei Polizei

 • Inactief
 • 52 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • Real Life naam:Kayleigh
 • Punten : 6

Gepost 02 November 2015 - 14:53

Algemeen

Naam: Thomas Atwood
Geboortedatum: 6 Juli 1902
Leeftijd: 14 jaar
Afdeling: Griffoendor
Jaar: Vierdejaars
Functie: Student


Achtergrond

Familie:
Marcus Atwood (Vader): Marcus heeft op Zweinstein in de afdeling Griffoendor op school gezeten en was altijd heel erg fan van sport. Nu werkt hij dan ook op het Departement Magische sport en Recreatie op het Ministerie van Toverkunst. Dit heeft hij zowel in Duitsland gedaan als in Engeland waar hij nu woont. Hij heeft een hele goede band met zijn kinderen en zou alles voor hen doen.

Tina Atwood (Moeder – overleden): Tina was huisvrouw en heeft altijd voor hun vier kinderen gezorgd. Zij is de gene die uit Duitsland komt en ze werd verliefd op een Engelsman. Ze vond het af en toe leuk om in de tuin te werken en ze had een geweldige band met haar vier kinderen. En ze was helemaal verliefd op haar man, ze hield heel erg van hem. Ze is overleden, door de oorlog en is neergeschoten, toen ze boodschappen aan het doen was en de stad werd aangevallen.

Alina Atwood (Zus - 14 jaar): Alina is de oudste zus en een echte dromer. Ze houd er heel erg van om te fantaseren, bijvoorbeeld dat hun moeder nog kan leven. Zij en Marlene komen niet goed overeen en Thomas probeert altijd de gemoederen een beetje te bedaren tussen de twee. Wat niet altijd goed lukt. Zijn oudste zus zoekt over het algemeen de meeste toenadering naar Brendon toe. Ingedeeld in Huffelpuf.

Brendon Atwood (Broer – 14 jaar): Brendon is zijn broer en jonger dan hij, hij is heel erg intelligent en kan dus ook heel goed leren. Alleen, hij heeft wel de neiging om alles beter te weten dan zijn broer en zussen. Hij is heel erg gesteld op Alina, maar is over het algemeen liever alleen met zijn boeken. Ingedeeld in Ravenklauw.

Marlene Atwood (Zus – 13 jaar): Zijn jongste zusje is Marly, waarmee Thomas het meeste met optrekt en ook het beste met overeenkomt. Ze is heel spontaan en sociaal zoals hij, wat ervoor zorgt dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. Soms kan ze wel gemeen uit de hoek komen, vooral als ze haar zin niet krijgt. Ingedeeld in Zwadderich.

Korte geschiedenis:
Ouders
Thomas’ vader en moeder woonden in Duitsland, toen ze er achter kwamen dat Tina zwanger was. Het was een wonder dat Marcus en Tina Atwood in verwachting waren van een vierling. De bevalling ging dan ook heel moeilijk en was heel vermoeiend voor Tina. De laatste twee kinderen moesten met behulp van een vroedvrouw geboren worden. Thomas was de eerste die ter wereld kwam, daarna kwam Alina, daarna Brendon en Marlene kwam als laatste. De vier kinderen waren direct geliefd en hun ouders waren vanaf het begin heel trots op hen. Tina besloot ook om thuis te blijven, omdat het nu wel heel druk was met vier kinderen die haar aandacht nodig hadden. Ze besloten ook samen niet meer kinderen te nemen want vier was toch echt wel genoeg.

Jeugd
Wat er meestal wordt gezegd is dat de oudste en de jongste kind het best met elkaar over weg kunnen, dat was dan ook zeker het geval met Thomas en Marlene. Vanaf dat ze heel jong waren, waren de twee onafscheidelijk. Aangezien Thomas en Marlene meer samen speelden, begonnen Brendon en Alina ook naar elkaar toe te groeien en meer met elkaar op te trekken. Ze hadden allemaal heel verschillende karakters en dat vond hun moeder juist heel leuk. Het maakte haar vierling toch een beetje verschillend. Dat Thomas de eerst geborene was en de oudste was, was al van jongs af aan te merken. Hij was altijd diegene die ervoor probeerde te zorgen dat zijn broer en zusjes het naar hun zin hadden, ze samen speelden en dat er geen ruzie ontstond. Als er dan toch ruzie uitbrak, kwam hij er steeds tussen en probeerde hij de ruzie op te lossen.

Toen de vierling ongeveer vier jaar oud waren, ging ze samen voor het eerst naar school, hun ouders hadden besloten om hun gewoon op een dreuzelschool te laten schoollopen. Daar heeft Thomas een boel vrienden gemaakt maar ook veel dingen geleerd. De basis zoals leren rekenen, schrijven en lezen, maar ook hoe dingen gebeuren op de 'dreuzel'manier. Alleen vond hij het later moeilijk om voor iedereen op school te verzwijgen dat hij kon toveren. Hij begreep niet goed waarom hij dat moest verzwijgen van iedereen, maar toch heeft hij dit steeds gedaan, op aandringen van zijn ouders. Hij liet zijn eerste magische tekens zien toen hij ongeveer 5 jaar was en de potloden voor zijn ogen liet zweven toen hij aan het kleuren was.

Thomas en zijn jongste zus Marlene, die liever Marly wordt genoemd, zijn naar elkaar toegegroeid toen ze ongeveer acht jaar oud waren. Thomas merkte dat Marly zich steeds meer tegen Alina begon af te zetten, als ook steeds commentaar en kritiek te uitten naar haar oudere zus. Hij heeft haar daar verscheidene keren op aangesproken en merkte ook dat hij beter met haar kon omgaan en praten dan zijn andere broer of zus. Tot op vandaag de dag is hij nog steeds het best bevriend met haar, maar natuurlijk komt hij ook goed overeen met Brendon en Alina.

Beauxbatons
Op zijn elfde werd zowel hij als zijn broer en zussen uitgenodigd om op Beauxbatons te gaan studeren. Stiekem had hij gehoopt om een brief van Klammfels te krijgen, maar die bleef uit. Hun ouders hadden ook liever dat ze allemaal naar dezelfde school gingen en dat begreep Thomas. Het was geen probleem voor hem om zich aan te passen van de dreuzelschool naar Beauxbatons. Hij was blij dat hij niet langer moest verzwijgen dat hij kon toveren, op deze school kon iedereen toveren en was het toegelaten! Erg geïnteresseerd in de lessen was hij niet, hij maakte liever lol met zijn vrienden of zwierf hij rond in het paleis opzoek naar interessante gangen of lokalen.

In hun tweede jaar kreeg de vierling een zware klap te verwerken, namelijk het verschrikkelijke nieuws dat hun moeder was overleden bij een aanval op hun stad, terwijl ze boodschappen aan het doen was. Thomas heeft geprobeerd zich sterk te houden, vooral voor zijn jongere zusjes en broer. Hij heeft geprobeerd er zo goed mogelijk voor hen te zijn, waardoor hij zichzelf nooit de kans gegeven heeft om echt te rouwen voor het verlies van zijn moeder. Hij zal dan ook nooit een woord over zijn moeder vertellen, dat vindt hij veel te moeilijk en pijnlijk. Toen hun vader had besloten om met de hele familie naar Engeland te verhuizen en naar een nieuwe toverschool te gaan, had Thomas hier absoluut geen problemen mee. Het liefste wou hij alles dat hem aan zijn moeder herinnerde voor goed achter zich laten. Sinds de verhuis heeft hij niet meer omgekeken naar hun oude leventje.

Zweinstein
Ingedeeld in Griffoendor.

Bloedlijn: Volbloed
Rijkdom: Gemiddeld
Uiterlijk: Thomas heeft donkerbruin haar en bruine ogen. Hij is iets groter dan zijn leeftijdsgenootjes en beschikt over een brede borstkas. Over het algemeen is hij atletisch gebouwd maar daarom niet overmatig gespierd. De puberteit is een nog vrij ver van zijn bed show aangezien hij nog een vrij hoge stem heeft voor een jongen, iets dat hem mateloos irriteert.
Toverstok: Cipres met een kern van drakenbloed, 29.4 cm lang en weinig verend.
Huisdier: Een mannelijke kerkuil met de naam Acelin


Karakterbeschrijving

Positieve eigenschappen:
Thomas is een echte doorzetter en zal niet opgeven tot hij zijn doel heeft bereikt. Als hij zijn zinnen ergens op gezet heeft, zal hij er alles aan doen om datgene ook te krijgen of te bereiken.

Zijn vrije tijd spendeert hij het liefst met nieuwe dingen ontdekken zoals geheime gangen of interessante lokalen. Hij is heel avontuurlijk ingesteld en zal een uitdaging niet snel uit de weg gaan, zelfs al is het een heel slecht idee. Thomas is erg moedig en zal steeds opkomen voor zijn eigen gedachten maar ook zijn vrienden en familie.

Opgroeien met drie andere broers en zussen is een hele klus, zeker als iedereen zijn eigen karakter heeft. Wanneer er ruzies ontstonden, was Thomas de bemiddelaar. Diegene die ervoor zorgde dat problemen uitgepraat werden en alles terug goed zat. Hij probeert geen partij te kiezen maar is eerder eerlijk naar iedereen toe.

Negatieve eigenschappen:
Thomas is een echt warhoofd. Chaotisch en vergeetachtig kunnen hem het best omschrijven. Het gebeurt wel vaker dat hij dingen verliest, zoals huiswerk, omdat hij niet meer weet waar hij deze achtergelaten heeft of gewoon omdat hij het niet kan terugvinden tussen al zijn troep. Zijn kamer en hutkoffer is vaak een grote puinhoop, tot frustraties van zijn ouders, broers en zussen maar ook zijn vrienden en kamergenoten.

Lessen en naar school gaan zijn niet zijn favoriete bezigheden. Wanneer het op huiswerk aankomt en aandachtig de les volgen, is hij eerder ongeïnteresseerd en lui. Zijn huiswerk zal altijd gemaakt zijn, op het laatste nippertje welteverstaan en hij zal ook niet harder studeren dan een cijfer dat net geslaagd betekent. Een voldoende is meer dan goed voor hem. Thomas heeft last van uitstelgedrag.


#2 Sorteerhoed

Sorteerhoed

  Ik pluk je gedachten...

 • Personeel
 • 195 IC-Posts:

Gepost 16 November 2015 - 11:08

Griffoendor!

#3 Thomas Atwood

Thomas Atwood

  Ein Zwei Polizei

 • Inactief
 • 52 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • Real Life naam:Kayleigh
 • Punten : 6

Gepost 02 March 2016 - 11:53

Bombardement 1914

22 september 1914, Keulen#4 Thomas Atwood

Thomas Atwood

  Ein Zwei Polizei

 • Inactief
 • 52 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • Real Life naam:Kayleigh
 • Punten : 6

Gepost 02 March 2016 - 12:48

Ontmoetingen

Griffoendor:
# Oliver Flynn - Kennis;
# Imogen Rose - Vriendin;
# Flannery Lux - Kennis;

# Helena Aelfwine - Kennis;
# Flavio Moritz - Kennis;
# Wenyan Dai - Kennis;

Zwadderich:
# Marly Atwood - Zusje;
# Catarina Willows - Vriendin;
# Dali Davis - Kennis;

Ravenklauw:
# Brendon Atwood - Broertje;
# Éimhín Cathair - Vijand;

# Julius Zeudenich - Kennis;

Huffelpuf:
# Dennie Jefferson - Vijand;
# Dana de Melo - Kennis;

Personeel Zweinstein:
#

#5 Thomas Atwood

Thomas Atwood

  Ein Zwei Polizei

 • Inactief
 • 52 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • Real Life naam:Kayleigh
 • Punten : 6

Gepost 02 March 2016 - 13:06

Topics

Schooljaar 1913-1914: Eerstejaars - Beauxbatons

Schooljaar 1914-1915: Tweedejaars - Beauxbatons

Schooljaar 1915-1916: Derdejaars - Griffoendor


Schooljaar 1916-1917: Vierdejaars - Griffoendor
Verenigd Koninkrijk
Vier keer Veertien, Wat een Chaos dat kan zijn

Afdelingspunten:

#6 Thomas Atwood

Thomas Atwood

  Ein Zwei Polizei

 • Inactief
 • 52 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • Real Life naam:Kayleigh
 • Punten : 6

Gepost 19 July 2016 - 19:31

Algemene informatie


Naam: Thomas Atwood
Geslacht: Man

Woonplaats: Verenigd Koninkrijk
Geboortedatum: 6 juli 1902

Geboorteplaats: Keulen, Duitsland
Bloedlijn: Volbloed
Sterrenbeeld: Kreeft


Lievelingskleur: Saffierblauw
Lievelingseten: Wienerschnitzel

Lievelingsdessert: Zoete knoedel
Lievelingsdier: Hond
Favoriete fabeldier: Draak
Favoriete zwerkbalteam: Heidelberg Harriers
Favoriete schoolvak: Verweer tegen de Zwarte Kunsten
Minst favoriete schoolvak: Geschiedenis van de Toverkunst

Keuzevakken: Dreuzelkunde en Voorspellend Rekenen
Buitenschoolse activiteit: Zwerkbal


Rijkdom: Gemiddeld
Uiterlijk: Thomas heeft donkerbruin haar en bruine ogen. Hij is iets groter dan zijn leeftijdsgenootjes en beschikt over een brede borstkas. Over het algemeen is hij atletisch gebouwd maar daarom niet overmatig gespierd. De puberteit is een nog vrij ver van zijn bed show aangezien hij nog een vrij hoge stem heeft voor een jongen, iets dat hem mateloos irriteert.
Huisdier: Een mannetjes kerkuil met de naam Acelin, wat 'nobel' betekent.
Toverstok: Cipres met een kern van drakenbloed, 29.4 cm lang en weinig verend.
Toekomst: Thomas leeft van dag op dag en houdt zich helemaal niet bezig met de toekomst.
Crush: Niemand
0 gebruiker(s) leest/lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Eloise Leblanc : (21 June 2020 - 08:31 PM) Helemaal ontroerd om terug te zijn :’)
@  Josefine Joh... : (20 June 2020 - 04:46 PM) hi
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:42 PM) Die smiley komt dus niet overeen met de smiley die ik aan had geklikt :)
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) :bye:
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) Hey allemaal :bye:
@  Oliver Flynn : (30 May 2020 - 12:35 PM) Het Schoolhoofd heeft de Spaanse griep al gehad en heeft nu immuniteit opgebouwd... Zo maak je daar maar niet druk om. xD
@  Times Vander... : (29 May 2020 - 03:27 PM) wat gaat er nu op zweinstein gebeuren, nu dat het school hoofd er ook bij betrokken is? Ernstig Ziek (Spaanse Griep)
@  Prunella Dee... : (27 May 2020 - 11:36 AM) Welkom terug  :tovenaar:
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:55 PM) Oké, ik heb tot en met eind augustus bijna elke dag tijd om actief te zijn
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:53 PM) Goed dat je dat meldt, zo kunnen wij daar ook rekening mee houden! Als je hulp nodig hebt mag je dat natuurlijk ook altijd vragen. :)
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:43 PM) Het is denk ik handig om te melden dat ik Taal Ontwikkeling Stoornis (dat ik moeite heb met zinsopbouw, soms vergeet ik woorden in de zin en post), ik lees te snel en over dingen heen
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:40 PM) Dank je wel
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:17 PM) Welkom, Josefine!
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 01:27 PM) Hallo
@  Dennie Jeffe... : (23 May 2020 - 03:29 PM) Ja, leuk dat je mee komt doen Kitana!
@  Marly Cathai... : (23 May 2020 - 02:32 PM) Hoi Kitana. Je kan hier je eigen karakter aanmaken en vanuit dat karakter gaan schrijven. Je kan zelf bepalen wat je karakter allemaal mee gaat maken op Zweinstein en daar buiten. :)
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:14 PM) Wat kun je hier doen
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:12 PM) Wat kan je hier doen ?
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 02:37 PM) Graag ook aangeven in welk jaar je zat of wilt zitten. Je kan nu nog beslissen in welk jaar je zit. :P
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 01:57 PM) Stuur maar naar mij een pb. Graag ook met in welke afdeling ze zitten. :)