Spring naar inhoud


Mila Moore


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Mila Moore

Mila Moore

  Verlegen Huffel

 • Inactief
 • 14 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • Real Life naam:Yana
 • LocatieIn the middle of nowhere
 • Punten : 0

Gepost 26 July 2016 - 22:51

Algemeen
Naam: Mila Moore
Geboortedatum: 26 februari 1905
Leeftijd: 11   
jaar: eerstejaars


Achtergrond
Familie: Moeder: Annie Grace ✝(zou 38 jaar zijn, heks) Vader: Patrick Moore (40 jaar, dreuzel) Zus: Elinn Moore (16 jaar, dreuzel)

Geschiedenis: Mila is geboren als tweede kindje van Annie en Patrick in een huisje in de buurt van Londen. Ze heeft altijd al heel goed kunnen opschieten met haar oudere zus, Elinn. Ze zijn net twee handen op één buik en niets kan hen uit elkaar halen. Mila’s moeder was huisvrouw en zorgde goed voor haar 2 dochtertjes. Ze was een lieve, vriendelijke vrouw, maar ze overleed toen Mila 5 jaar was. Mila heeft het er een lange tijd erg moeilijk mee gehad en soms heeft ze dat nog steeds. Na de dood van haar moeder heeft haar vader zich op zijn werk gestort en was hij vaak weg. Patrick is garagist en heeft het altijd veel te druk met zijn garage. Dus Elinn en Mila waren meestal alleen thuis en dat heeft hun band erg versterkt. Hierdoor is Mila ook heel zelfstandig geworden, omdat ze veel dingen zelf moest leren doen. Ze zijn alle twee altijd naar een gewone school geweest. Tot ze op een dag ontdekten dat hun moeder vroeger op een toverschool had gezeten. Hun vader had hen er niets over verteld, hij praatte trouwens bijna nooit over hun moeder na haar dood. Na deze ontdekking had haar zus zich verdiept in de toverwereld en wou ze heel graag ook leren toveren, maar toen haar zus elf werd kreeg ze geen brief. Dus niemand verwachtte dan ook dat Mila een brief zou krijgen, eigenlijk hoopte hun vader dat geen een van zijn dochters een heks is. Voor de dood van Annie, Mila's moeder,  was het een gelukkig en liefdevol gezin. Later werd dat minder, omdat hun vader meer ging werken.

Het was op een doodgewone zaterdagochtend. Mila had zin om een klein wandelingetje te maken met haar zus. Ze wandelden door de straten van Londen en wilden naar het park gaan om er de eendjes te gaan voederen. Zij hielt nogal van bloemetjes en toen ze een verwelkte op het gras zag liggen, vond ze het zo zielig dat ze het opnam. Plots gebeurde er iets wat niemand ooit verwachtte. Het bloemetje werd terug normaal! Ze snapte het niet. Eerst was het zo verwelkt en nu ineens niet meer? Ze had het laten zien aan haar zus. Die begreep er ook niet veel van. Thuis vertelde ze het verhaal aan hun vader en na lang aandringen vertelde hij uiteindelijk dat het magie was. Maar dat ze dus een brief van Zweinstein zou kunnen verwachten dat liet hij achterwege.

Toen ze elf werd kreeg ze een brief. Het was een brief van een toverschool! Dat vond ze echt supercool! Alleen was haar vader er niet zo blij mee. Mila wou zó graag gaan, ze wou haar moeder opvolgen en leren wat zij ook gekund had. Na lang zagen heeft haar vader dan toch toegezegd en nu mag ze dus naar Zweinstein. Elinn was wel een klein beetje jaloers dat zij geen brief had gekregen op haar elfde. Maar uiteindelijk was ze toch heel blij voor haar.

Mila heeft het altijd wat moeilijk gevonden om nieuwe vrienden te maken dus echt veel vrienden heeft ze niet. Maar als ze dan een vriend of vriendin heeft dan is het echte vriendschap voor het leven. Gelukkig is Elinn niet alleen haar zus maar ook haar aller beste vriendin. Ze gaat haar dan ook ontzettend missen als ze op haar nieuwe school zit.

Bloedlijn: Halfbloed
Rijkdom: Gemiddeld
Uiterlijk: Mila is niet zo groot, heeft lang blond haar en mooie blauwe ogen.
Toverstok: Aanschaffen op de Wegisweg


Karakterbeschrijving

Positieve eigenschappen:
Zorgzaam, betrouwbaar, vrolijk, bescheiden, vriendelijk

Negatieve eigenschappen:
eigenwijs, onzeker, verlegen, soms wat afstandelijk, kan niet zo snel iemand vertrouwen
Believe in yourself and the rest will follow.

#2 Sorteerhoed

Sorteerhoed

  Ik pluk je gedachten...

 • Personeel
 • 195 IC-Posts:

Gepost 31 July 2016 - 16:06

Huffelpuf!
0 gebruiker(s) leest/lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Eloise Leblanc : (21 June 2020 - 08:31 PM) Helemaal ontroerd om terug te zijn :’)
@  Josefine Joh... : (20 June 2020 - 04:46 PM) hi
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:42 PM) Die smiley komt dus niet overeen met de smiley die ik aan had geklikt :)
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) :bye:
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) Hey allemaal :bye:
@  Oliver Flynn : (30 May 2020 - 12:35 PM) Het Schoolhoofd heeft de Spaanse griep al gehad en heeft nu immuniteit opgebouwd... Zo maak je daar maar niet druk om. xD
@  Times Vander... : (29 May 2020 - 03:27 PM) wat gaat er nu op zweinstein gebeuren, nu dat het school hoofd er ook bij betrokken is? Ernstig Ziek (Spaanse Griep)
@  Prunella Dee... : (27 May 2020 - 11:36 AM) Welkom terug  :tovenaar:
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:55 PM) Oké, ik heb tot en met eind augustus bijna elke dag tijd om actief te zijn
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:53 PM) Goed dat je dat meldt, zo kunnen wij daar ook rekening mee houden! Als je hulp nodig hebt mag je dat natuurlijk ook altijd vragen. :)
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:43 PM) Het is denk ik handig om te melden dat ik Taal Ontwikkeling Stoornis (dat ik moeite heb met zinsopbouw, soms vergeet ik woorden in de zin en post), ik lees te snel en over dingen heen
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:40 PM) Dank je wel
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:17 PM) Welkom, Josefine!
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 01:27 PM) Hallo
@  Dennie Jeffe... : (23 May 2020 - 03:29 PM) Ja, leuk dat je mee komt doen Kitana!
@  Marly Cathai... : (23 May 2020 - 02:32 PM) Hoi Kitana. Je kan hier je eigen karakter aanmaken en vanuit dat karakter gaan schrijven. Je kan zelf bepalen wat je karakter allemaal mee gaat maken op Zweinstein en daar buiten. :)
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:14 PM) Wat kun je hier doen
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:12 PM) Wat kan je hier doen ?
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 02:37 PM) Graag ook aangeven in welk jaar je zat of wilt zitten. Je kan nu nog beslissen in welk jaar je zit. :P
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 01:57 PM) Stuur maar naar mij een pb. Graag ook met in welke afdeling ze zitten. :)