Jump to content
Zweinstein - Wizardzone Harry Potter RPG
Sign in to follow this  
Mila Moore

Mila Moore

Recommended Posts

[u][b]Algemeen[/b][/u]
Naam: Mila Moore
Geboortedatum: 26 februari 1905
Leeftijd: 11
jaar: eerstejaars


[u][b]Achtergrond[/b][/u]
[b]Familie[/b]: Moeder: Annie Grace ✝(zou 38 jaar zijn, heks) Vader: Patrick Moore (40 jaar, dreuzel) Zus: Elinn Moore (16 jaar, dreuzel)

[b]Geschiedenis[/b]: Mila is geboren als tweede kindje van Annie en Patrick in een huisje in de buurt van Londen. Ze heeft altijd al heel goed kunnen opschieten met haar oudere zus, Elinn. Ze zijn net twee handen op één buik en niets kan hen uit elkaar halen. Mila’s moeder was huisvrouw en zorgde goed voor haar 2 dochtertjes. Ze was een lieve, vriendelijke vrouw, maar ze overleed toen Mila 5 jaar was. Mila heeft het er een lange tijd erg moeilijk mee gehad en soms heeft ze dat nog steeds. Na de dood van haar moeder heeft haar vader zich op zijn werk gestort en was hij vaak weg. Patrick is garagist en heeft het altijd veel te druk met zijn garage. Dus Elinn en Mila waren meestal alleen thuis en dat heeft hun band erg versterkt. Hierdoor is Mila ook heel zelfstandig geworden, omdat ze veel dingen zelf moest leren doen. Ze zijn alle twee altijd naar een gewone school geweest. Tot ze op een dag ontdekten dat hun moeder vroeger op een toverschool had gezeten. Hun vader had hen er niets over verteld, hij praatte trouwens bijna nooit over hun moeder na haar dood. Na deze ontdekking had haar zus zich verdiept in de toverwereld en wou ze heel graag ook leren toveren, maar toen haar zus elf werd kreeg ze geen brief. Dus niemand verwachtte dan ook dat Mila een brief zou krijgen, eigenlijk hoopte hun vader dat geen een van zijn dochters een heks is. Voor de dood van Annie, Mila's moeder, was het een gelukkig en liefdevol gezin. Later werd dat minder, omdat hun vader meer ging werken.

Het was op een doodgewone zaterdagochtend. Mila had zin om een klein wandelingetje te maken met haar zus. Ze wandelden door de straten van Londen en wilden naar het park gaan om er de eendjes te gaan voederen. Zij hielt nogal van bloemetjes en toen ze een verwelkte op het gras zag liggen, vond ze het zo zielig dat ze het opnam. Plots gebeurde er iets wat niemand ooit verwachtte. Het bloemetje werd terug normaal! Ze snapte het niet. Eerst was het zo verwelkt en nu ineens niet meer? Ze had het laten zien aan haar zus. Die begreep er ook niet veel van. Thuis vertelde ze het verhaal aan hun vader en na lang aandringen vertelde hij uiteindelijk dat het magie was. Maar dat ze dus een brief van Zweinstein zou kunnen verwachten dat liet hij achterwege.

Toen ze elf werd kreeg ze een brief. Het was een brief van een toverschool! Dat vond ze echt supercool! Alleen was haar vader er niet zo blij mee. Mila wou zó graag gaan, ze wou haar moeder opvolgen en leren wat zij ook gekund had. Na lang zagen heeft haar vader dan toch toegezegd en nu mag ze dus naar Zweinstein. Elinn was wel een klein beetje jaloers dat zij geen brief had gekregen op haar elfde. Maar uiteindelijk was ze toch heel blij voor haar.

Mila heeft het altijd wat moeilijk gevonden om nieuwe vrienden te maken dus echt veel vrienden heeft ze niet. Maar als ze dan een vriend of vriendin heeft dan is het echte vriendschap voor het leven. Gelukkig is Elinn niet alleen haar zus maar ook haar aller beste vriendin. Ze gaat haar dan ook ontzettend missen als ze op haar nieuwe school zit.

Bloedlijn: Halfbloed
Rijkdom: Gemiddeld
Uiterlijk: Mila is niet zo groot, heeft lang blond haar en mooie blauwe ogen.
Toverstok: Aanschaffen op de Wegisweg


[u][b]Karakterbeschrijving[/b][/u]

Positieve eigenschappen:
Zorgzaam, betrouwbaar, vrolijk, bescheiden, vriendelijk

Negatieve eigenschappen:
eigenwijs, onzeker, verlegen, soms wat afstandelijk, kan niet zo snel iemand vertrouwen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...