Spring naar inhoud


Karakterkaart Suzanne Isabelle Greenwood


 • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Suzanne Greenwood

Suzanne Greenwood

  Newbie

 • Inactief
 • 2 IC-Posts:
 • Real Life naam:Evelien
 • LocatieSomewhere over the rainbow

Gepost 07 January 2017 - 19:11

Algemeen
Naam: Suzanne Isabelle Greenwood
Geboortedatum: 10-03-1903
Leeftijd: 13
Afdeling: Ravenklauw (van voorkeur)
Jaar: Jaar 3


Achtergrond
Familie: De vader van Suzanne was: Ezra Greenwood, 39 jarige leeftijd gestorven, volbloed en  was een huffelpuf. En haar moeder: Feline Greenwood, 37 jaar, ravenklauw, een halfbloed. Suzanne heeft een broertje genaamd Michael, Michael is 11 jaar oud wanneer Suzanne 13 is. Haar oom, Maurice (huffelpuf) van 35 jaar (op het moment dat Suzanne 13 is), broertje van Ezra. Maurice hielp na de dood van Ezra wanneer hij tijd had -hij werkt als schouwer- Suzanne mee in het huishouden en om Feline weer bovenop de dood van haar man te krijgen.
Geschiedenis: Suzanne haar peuter en kleuter jaren waren goed verlopen. Ze liet rond haar vierde al tekenen van magie zien. Een keer wilde ze dat haar vader haar nog een verhaaltje extra kwam voorlezen. Maar haar vader zei dat ze moest gaan slapen omdat het al laat was. Opeens begonnen er toen boeken naar het hoofd van haar vader te vliegen zonder dat Suzanne de boeken zelf gooide. Suzanne begon best vroeg met lezen, wat haar vader haar had geleerd. Je kon Suzanne dus ook vaak vinden met een boek in haar hand. Suzanne en Michael hadden een best goede band en ze speelden dan ook vaak samen. Ze ontdekten samen altijd de grote tuin samen en ze hebben samen een boomhut gebouwd. Omdat ze op het platteland woonde heeft ze verder nooit echt vrienden/vriendinnen gehad buiten haar broertje om.

Toen Suzanne negen was overleed Ezra, haar vader. Hij was overleden aan een giftige plant die hij verbouwde. Hij was een keer niet zorgvuldig genoeg en hij overleed aan het gif van de plant. Hij verbouwde planten om deze later aan andere heksen en tovenaars te verkopen. Feline, de moeder van Suzanne ging na de dood van Ezra aan het werk als schrijfster voor de ochtend profeet als columnist, dit was werk wat ze makkelijk kon combineren met het lesgeven van haar kinderen. Feline schreef namelijk ’s avonds wanneer haar kinderen op bed lagen. En wanneer Feline ergens heen moest voor haar werk nam ze haar kinderen mee zodat ze meer leerden over het echte tovenaarsleven. Suzanne woonde tot haar 9e in een groot huis op het platteland totdat haar vader overleed aan een van zijn giftige planten die hem had geprikt. Nu woont ze in een wat kleiner knus huisje net buiten Londen.
De dood van haar vader heeft Suzanne veel gedaan, vooral omdat haar moeder een paar maanden in shock was en zij voor het huishouden moest zorgen op dat moment. Gelukkig kreeg ze wel hulp van haar oom Maurice wanneer Maurice het zich kon veroorloven langs te komen. Ondanks dat haar vader overleden was wilde Feline, Suzanne thuis lesgeven, dit wilde Feline graag omdat ze een redelijk groot ego heeft en ze vond dat ze haar dochter en zoon zelf wel les kon geven. Maar Suzanne wilde uiteindelijk wel naar Zweinstein. Haar moeder gaf daar aan toe, want Feline besefte dat twee kinderen magie leren en goede stukken blijven schrijven gewoon heel erg zwaar was. Dus ging Suzanne als 13 jarige toch naar Zweinstein. Haar broertje ging tegelijkertijd met Suzanne naar Zweinstein want Michael was toen ook al elf.
Bloedlijn: halfbloed
Rijkdom: gemiddeld, ze waren redelijk rijk totdat Suzanne haar vader stierf. Ze hebben nu wel veel minder inkomsten, maar ze hebben ook nog veel geld als reserve.
Uiterlijk: Suzanne is een redelijk lang meisje met licht blond haar wat redelijk lang is. Haar ogen zijn grijs/blauw. Ze is niet heel dun maar ook niet dik. Mensen zeggen vaak dat ze een schattig wipneusje heeft.
Toverstok:
Huisdier: Een zwarte kat, genaamd Billy. Billy heeft één wit vlekje op zijn vachtje en dat is het uiterste puntje van zijn staart. Suzanne heeft Billy van haar oom Maurice gekregen voor haar elfde verjaardag.


Karakterbeschrijving
Positieve eigenschappen:
- Spontaan
- Nieuwsgierig
- Creatief
- Vooruitdenkend
- Optimistisch

Negatieve eigenschappen:

- Eigenwijs
- Ongeduldig
- Chaotisch
- Betweterig

"People say that life is the thing, but I prefer reading"  -Logan Pearsall Smith

#2 Sorteerhoed

Sorteerhoed

  Ik pluk je gedachten...

 • Personeel
 • 195 IC-Posts:

Gepost 11 January 2017 - 22:04

Ravenklauw!
0 gebruiker(s) leest/lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Eloise Leblanc : (21 June 2020 - 08:31 PM) Helemaal ontroerd om terug te zijn :’)
@  Josefine Joh... : (20 June 2020 - 04:46 PM) hi
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:42 PM) Die smiley komt dus niet overeen met de smiley die ik aan had geklikt :)
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) :bye:
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) Hey allemaal :bye:
@  Oliver Flynn : (30 May 2020 - 12:35 PM) Het Schoolhoofd heeft de Spaanse griep al gehad en heeft nu immuniteit opgebouwd... Zo maak je daar maar niet druk om. xD
@  Times Vander... : (29 May 2020 - 03:27 PM) wat gaat er nu op zweinstein gebeuren, nu dat het school hoofd er ook bij betrokken is? Ernstig Ziek (Spaanse Griep)
@  Prunella Dee... : (27 May 2020 - 11:36 AM) Welkom terug  :tovenaar:
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:55 PM) Oké, ik heb tot en met eind augustus bijna elke dag tijd om actief te zijn
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:53 PM) Goed dat je dat meldt, zo kunnen wij daar ook rekening mee houden! Als je hulp nodig hebt mag je dat natuurlijk ook altijd vragen. :)
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:43 PM) Het is denk ik handig om te melden dat ik Taal Ontwikkeling Stoornis (dat ik moeite heb met zinsopbouw, soms vergeet ik woorden in de zin en post), ik lees te snel en over dingen heen
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:40 PM) Dank je wel
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:17 PM) Welkom, Josefine!
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 01:27 PM) Hallo
@  Dennie Jeffe... : (23 May 2020 - 03:29 PM) Ja, leuk dat je mee komt doen Kitana!
@  Marly Cathai... : (23 May 2020 - 02:32 PM) Hoi Kitana. Je kan hier je eigen karakter aanmaken en vanuit dat karakter gaan schrijven. Je kan zelf bepalen wat je karakter allemaal mee gaat maken op Zweinstein en daar buiten. :)
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:14 PM) Wat kun je hier doen
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:12 PM) Wat kan je hier doen ?
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 02:37 PM) Graag ook aangeven in welk jaar je zat of wilt zitten. Je kan nu nog beslissen in welk jaar je zit. :P
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 01:57 PM) Stuur maar naar mij een pb. Graag ook met in welke afdeling ze zitten. :)