Spring naar inhoud


Justin Sinclair


 • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Justin Sinclair

Justin Sinclair

  The Willy Troublemaker

 • Inactief
 • 34 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • LocatieEdinburgh
 • Punten : 0

Gepost 03 May 2017 - 08:56

Algemeen
Naam: Justin James Sinclair
Geboortedatum: Twee April 1905
Leeftijd: 13
Afdeling: Zwadderich
Jaar: Nu in het Tweede Schooljaar

Achtergrond
Familie:
Arthur James Sinclair (Vader van Justin)
Jane-Ann Sinclair / Donovan (Moeder van Justin)
Bryce George Sinclair (Oudere broer Justin)
Rose Jane Sinclair (Oudere zus Justin)


Geschiedenis:
Justin Sinclair is de jongste zoon van Arthur Sinclair(46) en Jane-Ann Donovan (44). Arthur komt uit een eeuwenoude tovenaars familie uit Dublin: De Sinclair familie. Deze familie is bekend door haar obsessie met zuiver bloed en de grote hoeveelheid goud die zij bezitten. Arthur ging naar Zweinstein en werd in Zwadderich ingedeeld. Hij was een getalenteerde leerling en was vooral geïnteresseerd in de Zwarte Kunsten. Hij was niet erg geliefd bij zijn medeleerlingen, doordat hij wel eens opvliegerig kon worden. Na 7 jaar Zweinstein, begon hij aan zijn opleiding schouwer. Na een lange carrière op het ministerie is hij nu topambtenaar op het Departement van Magische Wetshandhaving.


Jane-Ann komt uit een rijk volbloed gezin uit Edinburgh. Ze is een mooie vrouw, met lang blond haar en felgroene ogen. Toen ze 11 jaar oud was ging ze naar Zweinstein en werd daar ingedeeld in Ravenklauw. Ze was een intelligente leerling en was erg goed in bezweringen. Op Zweinstein was ze razend populair. Na 7 jaar Zweinstein begon ze aan een carrière als heler. Na een aantal jaar bij St. Holisto’s Hospitaal voor Magische Ziektes en Zwaktes te hebben gewerkt, koos ze voor een baan op het ministerie. Ze werkt nu bij het Traumateam voor Toverongevallen op het Departement van Magische Rampen en Catastrofes.


Arthur werd in z’n 7e jaar verliefd op Jane-Ann. Na een aantal jaar trouwden ze in ergens in Ierland en kochten een huis vlakbij Edinburgh: ‘Sinclair Manor’. Het is een grote villa het veel kamers en staat bovenop een heuvel: ver weg van al het ‘dreuzeltuig’. Daar kregen ze 3 kinderen: Bryce George Sinclair, Rose Jane Sinclair en Justin James Sinclair. Tijdens hun jeugd konden de 3 Sinclair telgen goed met elkaar opschieten. Ze kregen privéles in huis, zodat ze niet tussen de dreuzels hoefden op te groeien. Bryce & Rose zijn inmiddels allebei afgestudeerd. Bryce zat net als zijn vader in Zwadderich en Rose ging net als haar moeder naar Ravenklauw. Net als de ouders van Justin, zijn zijn broer en zus net zo geobsedeerd door hun ‘zuivere bloed’. Maar dat zijn niet alle leden van de Sinclair’s…

Over Justin:

En dan nu, het jongste lid van de familie: Justin James Sinclair. Hij werd geboren op 2 April in het grote huis van de familie. Justin was als kind een vrolijk jochie: als Bryce grapjes vertelde, kon hij niet ophouden met lachen. Op jonge leeftijd konden zijn ouders al zien dat Justin een uiterst getalenteerde Tovenaar was. Hij liet soms speelgoed door de lucht zweven en stak soms per ongeluk iets in brand. Bryce was erg laks op Zweinstein en zijn resultaten waren niet al te best. Alle druk ligt nu op Justin, om de familienaam in ere te houden, zal hij hoe dan ook een uitstekende tovenaar moeten worden. Daardoor kan hij soms egoïstisch overkomen.

Justin is een ambitieuze jongen. Het liefst zou hij ooit graag Minister van Toverkunst worden. Maar met Leraar VTDZK of Schouwer zou hij ook best tevreden zijn. Hij is van zichzelf als erg gemotiveerd, maar de druk van zijn ouders zorgt ervoor dat hij enorm gedreven is. Hij spendeert vaak zijn vrije uurtjes in de bibliotheek; op zoek naar nieuwe onbekende spreuken & vervloekingen. Het liefst oefent hij dan deze ergens op een verlaten plekje in het kasteel.

Hij kan ook een behoorlijke lastpost zijn. Hij heeft zijn vaders temperament geërfd en kan soms erg opvliegerig zijn: één verkeerd woord kan al fataal zijn. Ook neemt Justin de regels niet zo nauw. Hij zwerft vaak ‘s nachts door het kasteel: op zoek naar de vele geheimen van Zweinstein. De jonge Zwadderaar heeft een goed stel hersens en is erg geïnteresseerd in de Zwarte Kunsten. Hij kan uitstekend duelleren en kent een grote hoeveelheid vervloekingen.

Justin geeft niets om zijn ‘zuivere bloedstatus’. Hij geeft meer om wat mensen kunnen en presteren. Hij noemt zijn familie ook vaak ‘zo gek als een deur’. Hij is erg sociaal en maakt snel vrienden, ook al komen die uit andere afdelingen. Justin komt over als een zelfverzekerde en  norse jongen, maar stiekem heeft hij een klein hartje.


Bloedlijn: Volbloed, maar niet zuiver.
Rijkdom: Rijk
Uiterlijk:
 • Bruin licht krullend haar
 • Grijs/groene ogen
 • Vrij lang voor z’n leeftijd
 • Slank postuur
 • Opvallend grote kaken.
 • Fel Groene ogen

Toverstok:
Esdoorn - De tovenaars die door de esdoorn worden uitgezocht, zijn vaak van nature reizigers en ontdekkers. Het zijn geen toverstokken om thuis te blijven en ze hebben een voorkeur voor heksen en tovenaars met ambitie, anders worden ze laks en moeilijk handelbaar. Frisse uitdagingen en regelmatige veranderingen van omgeving zorgen ervoor dat deze stok letterlijk blijft schijnen. Hij polijst zichzelf terwijl hij samen met zijn eigenaar groeit in vaardigheid en status. Dit is een mooie en gewilde houtsoort en toverstokkwaliteit esdoorn is al eeuwen één van de prijzigste soorten die er zijn. Eigendom van een stok van esdoorn is al lange tijd een teken van status, omwille van zijn reputatie als toverstok van mensen die veel bereiken.

•  Hartenbloed van een Draak
•  25 cm lang
•  Verrassend Veerkrachtig

Huisdier: Een Oehoe genaamd: Zalazar.

Karakterbeschrijving
Positieve eigenschappen: (minimaal 3, maximaal 5)
+ Goed hart
+ Sociaal
+ Getalenteerd
+ Slim
+ Ambitieus

Negatieve eigenschappen: (minimaal 3, maximaal 5)
- Kort Lontje
- Sluw
- Opstandig
- Egoïstisch

"The willy fox, out for no one but himself."


#2 Sorteerhoed

Sorteerhoed

  Ik pluk je gedachten...

 • Personeel
 • 195 IC-Posts:

Gepost 07 May 2017 - 13:35

Zwadderich!

#3 Justin Sinclair

Justin Sinclair

  The Willy Troublemaker

 • Inactief
 • 34 IC-Posts:
 • Karakterkaart:Klik hier!
 • LocatieEdinburgh
 • Punten : 0

Gepost 05 August 2017 - 00:05

Justin's Eerste jaar:


Rapport:
Toverdranken: Justin haalt goede resultaten en toont genoeg inzet.
Verweerd tegen de Zwarte Kunsten: Justin is een natuurtalent! Hij weet al veel meer dan de rest van zijn leeftijdsgenoten en heeft veel moeilijke vervloekingen al onder de knie. Hij toont erg veel interesse en doet vol passie mee aan de lessen.
Spreuken & bezweringen: Justin haalt goede resultaten. Hij kent veel meer spreuken dan zijn leeftijdsgenoten, maar hij beheerst ze nog niet allemaal. Hij toont voldoende inzet.
Vliegles: Justin kan uitstekend vliegen en heeft veel verstand van Zwerkbal.
Geschiedenis van de Toverkunst: Justin's Resultaten zijn prima, maar hij mag we meer inzet tonen.
Astronomie: Justin haalt matige resultaten en doet totaal niet mee tijdens de lessen. Hij vind het onbelangrijk en vind Astronomie maar een dom vak.
Transfiguratie: Justin's resultaten zijn matig. Zijn inzet tijdens de lessen is daarentegen erg goed. Hij wil het graag, maar het lukt simpelweg niet.
Kruidenkunde: Justin's resultaten zijn zwaar onvoldoende! Hij doet niet mee tijdens de lessen en zegt constant dat kruidenkunde een vak is voor hersenloze bomenknuffellaars.

"The willy fox, out for no one but himself."

0 gebruiker(s) leest/lezen dit onderwerp

0 leden, 0 gasten, 0 anonieme gebruikers


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

@  Eloise Leblanc : (21 June 2020 - 08:31 PM) Helemaal ontroerd om terug te zijn :’)
@  Josefine Joh... : (20 June 2020 - 04:46 PM) hi
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:42 PM) Die smiley komt dus niet overeen met de smiley die ik aan had geklikt :)
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) :bye:
@  Seth Brave : (20 June 2020 - 04:41 PM) Hey allemaal :bye:
@  Oliver Flynn : (30 May 2020 - 12:35 PM) Het Schoolhoofd heeft de Spaanse griep al gehad en heeft nu immuniteit opgebouwd... Zo maak je daar maar niet druk om. xD
@  Times Vander... : (29 May 2020 - 03:27 PM) wat gaat er nu op zweinstein gebeuren, nu dat het school hoofd er ook bij betrokken is? Ernstig Ziek (Spaanse Griep)
@  Prunella Dee... : (27 May 2020 - 11:36 AM) Welkom terug  :tovenaar:
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:55 PM) Oké, ik heb tot en met eind augustus bijna elke dag tijd om actief te zijn
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:53 PM) Goed dat je dat meldt, zo kunnen wij daar ook rekening mee houden! Als je hulp nodig hebt mag je dat natuurlijk ook altijd vragen. :)
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:43 PM) Het is denk ik handig om te melden dat ik Taal Ontwikkeling Stoornis (dat ik moeite heb met zinsopbouw, soms vergeet ik woorden in de zin en post), ik lees te snel en over dingen heen
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 04:40 PM) Dank je wel
@  Julianus Fer... : (26 May 2020 - 04:17 PM) Welkom, Josefine!
@  Josefine Joh... : (26 May 2020 - 01:27 PM) Hallo
@  Dennie Jeffe... : (23 May 2020 - 03:29 PM) Ja, leuk dat je mee komt doen Kitana!
@  Marly Cathai... : (23 May 2020 - 02:32 PM) Hoi Kitana. Je kan hier je eigen karakter aanmaken en vanuit dat karakter gaan schrijven. Je kan zelf bepalen wat je karakter allemaal mee gaat maken op Zweinstein en daar buiten. :)
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:14 PM) Wat kun je hier doen
@  Kitana hartveld : (23 May 2020 - 02:12 PM) Wat kan je hier doen ?
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 02:37 PM) Graag ook aangeven in welk jaar je zat of wilt zitten. Je kan nu nog beslissen in welk jaar je zit. :P
@  Maximus Young : (17 April 2020 - 01:57 PM) Stuur maar naar mij een pb. Graag ook met in welke afdeling ze zitten. :)